Hodža Beč

Beč je glavni grad Austrije i jedan od najvećih gradova u Austriji. Ova prestonica, čuvena je po bogatoj kulturi i po tome što ima tesne veze sa Balkanom, s obzirom na veliki uticaj Austrije na Balkansko poluostvro tokom trajanja velike Austrougarske imperije. Međutim vremena prolaze, carstva opadaju i na kraju propadaju, migracije dolaze i prolaze, neprijatelji postanu prijatelji i na kraju Beč postane jedno od glavnih stecišta naših ljudi u inostranstvu.

Samo primera radi, za Beč se u Srbiji kaže da je drugi Beograd ili druga prestonica Srba – jer u samom Beču živi izuzetno puno Srba. Taj broj stanovinika nije ništa manji, kada se tome pridodaju i pobroje drugi narodi iz bivše republike: Bošnjaci, Hrvati, Crnogorci i drugi. Samo što u Beču za ove narode nema svađa, kao ovde na Balkanu. Lakše se živi, manje se brine o nekim nacionalnim razlikama i nesuglasicama, ali postoje i tamo problemi.

Kada čovek dobro sagleda stvari, možemo reći da postoji dve grupe problema. Prvi i najčešći su oni životni problemi oko novca, uređenja društva, ideologije, vere i sličnih stvari. Međutim pošto u Beču ima novca i lepo se živi, čovek ima i drugačije probleme. Ti drugi problemi mogu biti i nostalgija i neki čudni duševni nemir, nervoza, stres ali i sihir, crna magija i neke teška duhovna previranja i nemiri metafizičke prirode.
Šta raditi ako ste u takvoj situaciji, a živite u Beču i džamije Bosanske jesu daleko i nemate kome da se požalite?

Šta činite kada nemate savet dobrog starog hodže, da vam zapisom reši neki problem za koji niste mogli ni verovati da može postati vaš?

Odgovor je jednostavniji nego što mislite, možete pronaći hodžu koji se bavi ovim stvarima i u Beču, ali i putem interneta i telefona možete kontaktirati neke od naših hodža u Bosni ili Sandžaku.

Hodža Beč

U Beču postoje Bosanske džamije, s obzirom na to da u Beču ima mnogo naših ljudi. Međutim ne bavi se svaki hodža magijom niti je svaki hodža vidovit, kakav je slučaj i sa pravoslavnim i katoličkim sveštenstvom. U Beču zato možete zatražiti pomoć pojedinih hodža, koji se bave ovim stvarima i imaju dug staž u borbi protiv sihira i bavljenju magijom.

Pobrojaćemo neke od njih koje možete da pronađete i kontaktirate. Hodža Bajro je na primer jedan od retkih koji već godinama radi i pomaže ljudima magijom, zatim su tu hodža Rasim, hodža Mehmed, hodža Samir.

Hodža Samir u Beču

Jedan od naših najuspešnijih hodža u ovoj disciplini vidovnjaštva i poznavanja magije je i hodža Samir kog smo pomenuli. On je bio dovoljno ljubazan da na internetu ostavi neke pojedinosti o sebi kako bi se uputili u rad hodža u Beču.

Hodža Samir je mlađi čovek od četrdeset i sedam godina, a magijom se bavi poslednjih sedamnaest. Dar vidovitosti dobio je od svog mentora u magiji čuvenog hodže Zuka. Hodža Zuko svoj mu je dar vidovitosti preneo ritualom prenosa ovog dara, onda kada više nije mogao aktivno da se bavi ovim poslom zbog godina.

Hodža Samir jedan je od najboljih u pravljenju čuvenog hodžinog zapisa, jednom od najčuvenijih oblika talismana ili amajlija kojima se možete zaštiti od crne magije i neutralisati je. Hodža Samir svoje usluge nudi i putem interneta, možete ga kontaktirati čak i putem poruka na viberu i slično. Svoje amajlije šalje onima koji to od njega zatraže, a instrukcije o ritualima šalje onima koji bi želeli da se reše sihira sami, a nisu u stanju da ga posete, kako bi im on lično pomogao.

Jedan je od retkih koji putem telefonskog poziva može da pročita sudbinu čoveka i kaže mu njegovu budućnost. Mnogi korisnici usluga našeg hodže Samira, hvale njegov rad i iskustvo sa njim kao najveći događaj u njihovim životima – jer su posle toga počeli posmatrati svet i veru na neki sasvim novi i pravoverniji način.