Crna magija preko hrane

Crna magija jedan je od onih fenomena koji i dalje izazivaju veliku pažnju javnosti i pojedinaca koji se interesuju za onostrano. Međutim ona kao fenomen bez obzira na veliki broj tekstova i televizijskih priloga, čini se i dalje nije jasna?

Zašto ovo kažemo? Pre svega iz jednog osnovnog razloga, većina tekstova i priloga bavi se uobičajeno običajima i narodnom kulturom, dok je magija mnogo više od toga. Magijsko delovanje bilo ono crno ili belo, sigurno ima svoje utemeljenje u narodnim običajima i obredima. Međutim magija podrazumeva pokušaj ili svesnu manipulaciju silama prirode i onostranog.

Šta je crna magija i magija uopšte?

Magija je skup znanja i veština kojima se kontrolišu pozitivna i negativna energija koje često nazivamo i silama tame i silama svetlosti. Kao fenomen magija se javlja u gotovo svakoj kulturi sveta i počiva na ritualima koji obezbeđuju pozitivne rezultate i željenu budućnost.

Sada se zasigurno pitate kako onda magija funkcioniše? Odgovor je na sreću poprilično jednostavan, magija je poput magneta koji privlači određenu i željenu silu, koja može biti ili pozitivna ili negativna.

Dakle u tom smislu, ako želimo nešto pozitivno, obraćamo se pozitivnim silama i entitetima kako bi kroz korišćenje amajlije ili kroz ritual to i postigli. Slično je takođe i sa negativnim entitetima i zlim silama. Dakle ako želimo da postignemo zlo, obraćamo se zloj sili, koju posle vezujemo za neki predmet koji se potura osobi kojoj se želi nauditi.

U velikom broju slučajeva predmeti mogu biti konac različitih boja i oblika, igle, noževi, sveće, a ponekad se crna magija može uraditi i na životinjskim žrtvama. U takvom slučaju se određene kosti određenih životinja poturaju osobi koja je ustvari žrtva crne magije. Takođe ima slučajeva kada se za magijske rituale koriste i telesne izlučevine, kao što su krv, urin, mestrualna krv pa čak i sperma. Ovakav vid magije najčešće dolazi tako što se ona žrtvi potura preko hrane i pića. Dakle upravo je to ono što češće nazivamo crnom magijom koja preko hrane dolazi do svojih žrtava.

Kako do rešenja?

Crna magija i uroci predstavljaju posledice zlog rada demona i onih koji ih pozivaju putem crnomagijskih rituala, te mogu imati ozbiljan uticaj na ljude, domove, porodice i imanja. Ovu istinu smo već naglasili u ranijim tekstovima. Takođe, prethodno smo više puta isticali kako se možete zaštititi i sami. Ako je problem stvoren posredstvom crne magije, znajte da sigurno postoji i rešenje.

Sama priroda zla proističe iz negativne energije zavidnih pojedinaca koji žele nauditi drugima kroz okultne rituale i crnomagijske obrede i bajalice. Najčešći načini kojima se crna magija unosi su:

1. Crna magija preko hrane i pića – ova magija se izvodi tako što se žrtvi poturi kroz hranu, a sastavlja se od sastojka poput menstrualne krvi, muškog semena (sperme), mrtvačke vode, srca mrtve životinje, raznih praškova i specijalnih trava. Ovi sastojci često izazivaju bolove u stomaku nakon konzumacije. Stoga treba biti oprezan na sumnjivim mestima, posebno s crnim pićima poput kafe ili gaziranih napitaka, gde se neprimetno može ubaciti nešto što bi vam moglo nauditi. Budite obazrivi ako ste u dodiru sa ljudima za koje pouzdano znate da se bave okultinim radnjama.

2. Drugi način je putem posrednika ili preko predmeta koji pripadaju osobi kojoj se želi naštetiti. To uključuje fotografije, odeću ili delove tela (kosa, nokti…). Zbog toga je važno budno pratiti šta delimo na društvenim mrežama ili razmenjujemo s drugima. Posebno je važno brinuti o tome da niko ne čeprka po vašim stvarima ili vašem smeću u potrazi za noktima ili sličnim stvarima.

3. Crna magija koja deluje povezivanjem: usporava razvoj tela ili mentalni razvoj, izazivajući smetnje u učenju, radu, ponašanju… Može uticati i na uništenje braka, ljubavne veze, izazivanje bolesti, neplodnosti i drugo.

Međutim, postoji mnogo drugih načina izvođenja crne magije. To ne znači da se ne bi trebali makar malo zaštititi koliko god je moguće. Narodne legende i priče nude mnoge savete o zaštiti od crne magije ili uroka. Ovi metodi obično pomažu kod manjih i slabijih magijskih napada. Za ozbiljnije slučajeve, trebalo bi se obratiti stručnjacima kao što su medijumi, parapsiholozi ili beli magovi.

Opšti koncept zaštite od crne magije podrazumeva izbegavanje mesta i situacija koje bi vas mogli povezati s negativnom energijom i nečistim silama zla. Preporučuje se izbegavanje uzimanja tuđih stvari, jer nikada ne možete biti sigurni da li su magijski opterećene ili ne. Ako naiđete na izgubljene predmete na ulici, bolje ih ne dirajte. Izbegavajte neobične rituale i sekte, kao i mesta gde se dozivaju duhovi ili se izvode bilo kakve spiritističke ili paganističke prakse. Slušajte mudrost starijih generacija i koristite narodna predanja kao vodič za zaštitu od crne magije.

Takođe, posebna pažnja treba da se posveti belom luku. On nije samo hrana i lek, već i snažno sredstvo za zaštitu od crne magije. Beli luk ima istoriju duboku koliko i čovečanstvo samo, i poštovan je u oblasti magije i parapsihologije.

Setite se samo, ko se po verovanjima najviše plaši belog luka? Naravno, po našem verovanju vampiri najviše mrze beli luk. Upravo zbog toga u narodu postoji znanje da ova magija štiti od krvopija i onih koji su im slični. Tačnije ljudima čija je praksa da napadaju druge i da uništavaju njihovu energiju i život sam po sebi.

Postavite ga blizu ulaznih vrata kako biste zaštitili svoj dom. Beli luk možete nositi sa sobom i koristiti u raznim ritualima zaštite. Odabir odgovarajućeg metoda zaštite zavisi od ozbiljnosti napada i situacije. Beli luk se koristi i u ritualima kako bi se zaštitili od nesreća i problema u svim sferama života. Njegova univerzalna moć može biti od velike pomoći u oslobađanju od negativnih uticaja.

Naravno na samom kraju treba istaći to da je vrlo važno da se obratite za pomoć nekom stručnjaku ukoliko uvidite da je vaš problem izmakao kontroli i da imate problema sa nečim u čemu se ne možete snaći sami.