CRNA MAGIJA KRV ISPRED VRATA

Podela magije

Kada govorimo o crnoj magiji, tada se osvrćemo na najgore moguće načine i motive za njenu upotrebu. Čovek je kompleksno biće i pokreću ga raznorazni motivi u životu, ali pored svega toga, postoji i ona druga, mračnija strana svačije ličnosti koja je spremna da ode i do dva koraka dalje kako bi nekome naškodila ili načinila neko zlo. Kao što je i sam univerzum podeljen na svetlo i tamu, tako je i magija podeljena na crnu i belu. Ljudski motivi određuju snagu i ‘’boju’’ magije koju koristimo, pa s toga dobri motivi vezuju se za belu a loši za crnu.

Kao posebnu kategoriju možemo pomenuti ljubavnu magiju koja može uprkos dobrim motivima, na veoma lak način da sklizne u sferu telesnih zadovoljstava i požudu. Bilo kojim magijskim dejstvom mi narušavamo upostavljen kosmički balans koji nas okružuje i koji je odgovoran za svaki vid ravnoteže. Budući da je tema ovog teksta crna magija – krv ispred vrata, uslediće objašnjenje vezano za upotrebu krvi u crnomagijskim ritualima i njihovim primenama.

Crna Magija Krv Ispred Vrata

Kada je reč o konkretnim crnomagijskim ritualima, oni su sastavljeni od određenih rekvizita pomoću kojih se mag ili osoba koja pravi magiju koristi. U crnomagijskim ritualima nije čudno da se prnađu neki od bizarnijih elemenata poput kostiju, delova tela nekih životinja, telesnih tečnosti (pa čak i noktiju i kose) i krvi. Krv je sama po sebi jedna od najjačih telesnih tečnosti pomoću koje se mogu stvoriti mnogo jake magije. Kada je reč o prirodi crne magije sa krvlju, krv ispred Vaših vrata može biti životinjskog pa čak i ljudskog porekla.

ko u nekom slučaju zateknete krv ispred vrata, ovo može biti pokazatelj da Vam neko sprema neku ozbiljnu magiju koja za rezultat i cilj ima ono najgore! Naravno nekada se stvarno može sediti da se neko povredio prolazivši pored Vaše kuće ili mu je naprasno krenulo krvarenje iz nosa, ili je Vaš kućni ljubimac ili neka životinja ostavila trag pa ste zato naišli na kapljucu ili muzgu od krvi.

Šta da radite ukoliko se radi o crnoj magiji krv ispred vrata?

Ali ukoliko primetite neku čudnu formaciju kružnog ili nekog drugog oblika, ili neki oblik koji je iscrtan krvlju, znajte da ste na meti jako opasnih magijskih aktivnosti koje zahtevaju protiv magijsku intervenciju belih magova ili vidovnjaka koji mogu da Vam pomognu kod ovog problema. Ovi saveti i opisi mogu zvučati naivno a mogu imati prizvuk horor filma koji neko želi pomoću magije da Vam stvoru u životu.

Ulozi mogu biti jako veliki ako je reč o magijskom delovanju, pa u skladu sa situacijom, ukoliko primetite čudnije oblike ili još neke dodatne rekvizite i ako posumnjate da je to ljudskih ruku delo, odmah reagujete i pozovite nekog od vidovnjaka sa ovog sajta kako biste što pre rešili problem i sačuvali sopstvenu i bezbednost Vaše porodice.