BELA MAGIJA DA ME POZOVE

Sviđa Vam se neka osoba?

Ne znate kako da joj priđete ili jednostavno imate veliku tremu kada se nađete u njenoj blizini? Dajemo Vam neke predloge ili rituale uz pomoć kojih možete da privučete određenu osobu da Vas pozove ili da joj se svidite na neki način.

Kako i sam naslov teksta kaže, reč je o beloj magiji. Bela magija ima za cilj da u naš život unese pozitivnu energiju i ulepša ga u raznim sferama. Belom magijom se ne narušava kosmički balans kao kada se praktikuje crna, već naprotiv, koriste se elementi koji su prirodni ili su jednostavno neutralni kao rekviziti za praktikovanje rituala. Kada se kaže prirodni misli se na neke elemente poput meda ili neke biljke (stabla, cveta ili ploda), jer je priroda sama po sebi magična i prepuna energije. Bitno je osvrnuti se i na položaj meseca, odnosno mesečeve mene, svaka bela ljubavna magija ‘‘da me pozove’’ praktikuje se kada se mesec puni, a ne kada se prazni jer to može da izazove kontra efekat! Morate da imate u vidu da u svemiru takođe postoje i određeni karmički zakoni, pa ako se desi da Vam neka osoba nije suđena, tu neće mnogo pomoći bilo kakvi magijski rituali.

Rituali za magiju da me pozove

Evo nekoliko jednostavnih rituala uz koje ćete privući pažnju osobe koja Vam se dopada ili ona kojoj želite da priđete ali nemate hrabrosti. Ukoliko uradite neki od ovih rituala, ‘’magija da me pozove’’ će uroditi plodom.
Magija sa ogledalom i fotografijom osobe koja Vam se sviđa:
Potrebno je džepno ogledalo i fotografija osobe koja Vam se dopada. Stavite fotografiju osobe ispred ogledala i ponavljajte u sebi: ‘’Neka moj lik vidi u svom odrazu, neka me približi ka njegovom/njenom obrazu’’. Zatim zalepite fotografiju licem okrenutu ka ogledalu i nosite sa sobom kada budete sigurni da ćete sresti tu osobu ili se negde naći sa njom i pustite da magija počne da deluje!
Da me pozove – slatka teglica:
Sve više popularna metoda kod praktikovanja magije jeste ona u kojoj se koristi med kako bi se dopali određenoj osobi. Ovo treba da uradite kada se upoznate sa određenom osobom sa kojom želite da udete u kontaktu ili u romantičnom odnosu. Uzmite fotografiju te osobe i Vašu fotografiju, spojite ih licem u lice i zatim stavite u teglicu meda. Osoba bi trebalo da počne da Vam se približava na određen način koji može da rezultira i romantičnom vezom.


Koverta i markica:

Kao što su u stara vremena golubovi pismonoše prenosili poruke na udaljena mesta, tako i sa ovim ritualom vaša reč stiže do njegovog/njenog srca. Potrebni su crvena koverta, poštanska markica i malo voska sa crvene sveće. Uzmite kovertu i šapnite magične reči koje upućujete voljenoj osobi, potom zatvorite kovertu i stavite markicu na nju, kanite par kapi crvenog voska po koverti i zatim je zapalite iznad crvene sveće. Pepeo koji je ostao sakupite i uzmite u šaku i u noći punog meseca dunite i magija će krneuti da deluje ka osobi koja bi potom na neki način trebala da Vas pozove ili će se ubrzo pojaviti u Vašoj blizini!