BAJALICE ZA RASTAVLJANJE

Šta su bajalice za rastavljanje

Mnogo puta ste na različitim mestima i u različitim izvorima naišli na reč ‘bajalica’, ali ste je verovatno samo preleteli i niste se previše zadržali i razmislili šta ona zapravo znači i predstavlja. Jedno od objašnjenja reči bajalica potiče od glagola ‘bajati’ što predstavlja ritmičko (ili ne ritmičko) ponavljanje određenih reči na određenoj frekvenciji kako bi se preko energetskih vibracija prenela ideja i želja onoga ko je primenjuje.

Koristi Bajalica


Dakle bajalice u ‘pravim rukama’ mogu biti od izuzetne koristi ukoliko se upotrebljavaju na ispravan način. Naravno bajalice su po nekom metafizičkom značenju povezane sa moćima autosugestije što znači da što ih češće primenjujemo, privući ćemo ka sebi cilj ili ostvariti želju zbog koje bajemo. Naravno bajalice mogu biti mač sa dve oštrice, zato što ne mora svaka namera na koju se one odnose biti dobra. Tako postoje bajalice kojima se nanosi zlo iz ljubomore i na primer rastavljaju voljene osobe ili se baje za razdor u porodici ili da ne može da se začne potomstvo.

Neke od bajalica za rastavljanje

U daljim linijama ovog teksta predočićemo sta su to bajalice za rastavljanje i kako jedna od njih glasi. Dakle kao što je već rečeno, nisu sve bajalice dobre, a među njima je i bajalica za rastavljanje. Ova bajalica se odnosi uglavnom na supružnike, zaljubljene parove pa čak i neke prijateljske i porodične odnose. Kada se bajalica za rastavljanje primenjuje, njenim frekvencijama se utiče na pozitivan energetski balans između dvoje ljudi i njihovim rastavljanjem se remeti kosmička ravnoteža. Bajalica za rastavljanje glasi:

Mračne noći, onostrane sile
U poziv dobrodošle niste bile
Nemile kakve ste i bile
Raščistite i razrešite ove ljude mile
(ime prve osobe i ime druge osobe koje želite da rastavite se izgovaraju na kraju ova bajalice)
Ponavljajte ovu bajalicu i koncentrišite se na sliku te dve osobe u glavi kako su one u svađi ili kako odlaze jedna od druge kako bi dejstvo bilo potpunije.