Duhovna Spasiteljka Kosana

ŽELITE DA SE OSLOBODITE CRNE MAGIJE?

ŽELITE DA SAZNATE ŠTA VAS ČEKA NA POSLOVNOM, LJUBAVNOM I PRODIČNOM ŽIVOTU? VIDOVITA KOSANA JE UPRAVO TU ZA VAS!

kosana je nasledna vidovnjakinja i duhovna spasiteljka, osoba koja ima sposobnost da jasno sagleda vašu prošlost i budućnost i da otkrije uzorke nevolja u sadašnjosti. Pomoćiće vam u donošenju teških odluka, napraviće vam najjaču i neraskidivu ljubavnu magiju, pomoći će vam da rešite probleme u porodici, na poslu i one probleme koje običan čovek ne može da vidi, a to su problemi sa crnom magijom. 

tokom svoje karijere spasila je mnogo porodica od propadanja, spojila je i obnovila mnoge ljubavi, zaštitila od zla mnoge pojedince i porodice.

Jasno i tačno mogu da odredim šta čoveka sprečava da ostvari svoje ciljeve u svim sferama života, a posebno u ličnim i porodičnim odnosima. Posedujem jedinstvene magične metode uticaja na razrešenje u najkonfuznijim, pa čak i ponekad, na prvi pogled, beznadežnim situacijama.

RAD SA CRVENIM SVECAMA, CRVENA LJUBAVNA MAGIJA!

MOJE USLUGE 

 • obnavljam ljubavi
 • povratite izgubljene strasti u vezi ili braku
 • povratite osobu koja vas je napustila
 • pronadjite srodnu dušu
 • oslobodite se crne magije, voodo magije, vlaške magije
 • oslobodite se sihira, kletvi, uroka
 • zaštitite se od svakog zla
 • otkrijte posledice trenutnih problema
 • izbegnite probleme u budućnosti
 • zaštitite vas i vaše voljene sa moćnim amajlijama
 • pozovite i dobićete odgovor na svako pitanje i nedoumicu, kao i rešenje za iste!

spasite ljubav koja bledi

ukoliko vas je napustila voljena osoba, ili osećate da se vaš partner polako odaljava od vas kako emocionalno tako i fizički, ja imam rešenje za vas, ljubavnom magijom obnoviću strasti od strane vašeg partnera i time ce ponovo biti samo vaš. ovim ritualom spasila sam mnoge veze i brakove kojima zaista nije zapisano da izblede u prošlosti. 

pronadjite srodnu dušu i privucite vašu simpatiju

usamljeni ste? ne možete da nadjete ljubav i privučete osobu koja vam se dopada? svojom ljubavnom magijom vidovita kosana učinila je čuda i spojila brojne parove koji su i dan danas pod njenom zaštitom i čija ljubav je i dan danas gigantska. ukoliko imate bilo koji ljubavni problem vidovita kosana nudi zagarantovano rešenje u najkraćem roku!

oslobodite se kletvi i uroka

kletve i uroci dele zajedničku tačku u tome da su prenosivi sa generacije na generaciju. ukoliko vas ceo život prati baksuz i stalno upadate u nevolje na bilo kom životnom polju velike sansa je da ste pod uticajem kletve. svojim sposobnostima vidovita kosana ustanovice da li ste pod uticajem kletve ili uroka, uklonice njihovo dejstvo i tako cete ne samo izvuci vas zivot vec i buducnost vasih buducih generacija.

UKLANJA CRNU MAGIJU, VLAŠKU MAGIJU, VOODO MAGIJU

vaš život je u totalnom haosu ili život vaše drage osobe? nemate kontrolu nad njime i prate vas razni problemi od ljubavi, posla do porodice? sposobnosti vidovite kosane jesu da vidi koje sile okružuju čovekovu auru i otkrije da li je uzrok njegovih problema neka od zlih sila. nakon toga odgovarajućim ritualom otkloniće svu negativnu energiju i crnomagijsko dejstvo i vratiće vaš život i vašu sudbinu u vaše ruke!

AMAJLIJE ZAŠTITE

REŠENJE POSLOVNIH PROBLEMA

REŠENJE SA STRAHOVIMA I NESANICOM

ODGOVOR NA SVA VAŠA PITANJA!

This Post Has 21 Comments

 1. Milica u.

  kada sam pre dva meseca imala neki konflikt sa dugaricom i kada smo se posvadjale, pocele su da mi se desavaju bas ruzne stvari. cesto sam imala neprijatan osecaj kao da je neko sa mnom i pored mene i ako nikog nije bilo i kao da me neko stalno posmatra..kada sam sve ovo rekla majci, ona mi je rekla da mi je drugarica verovatno napravila neku vrstu magije i da moramo pozvati idovitu kosanu kako bi bili sigurni da je tako. nase sumnje su se ispostavile kao tacne, vidovita kosana je prepoznala magiju i odmah ju je skinula.

 2. FILIP LUKIC

  GOSPODJA KOSANA MI JE POMOGLA MNOGO TIME STO MI JE IZRADILA ZASTITU PROTIV ZLIH SILA KOJE SU ME PROGANJALE U PRETHODNIM MESECIMA……….

 3. danilo rupic

  nisam imao mira od kad me je ostavila devojka. puno sam poceo da pijem i da ne spavam do jutra. bio sam kao zombi. moja sestra vise nije mogla da me gleda takvog pa je pozvala vidovitu kosanu u pomoc. trebalo joj je neko vreme da mi pomogne da se vratim na pravi put, i izradila mi je amajliju za srecu u ljubavi

 4. David K.

  dosli smo do tacke gde skoro nije bilo povratka, brak nam se skoro raspao zbog njene ljubomorne rodjene sestre…najgori vid magije da se pokvari necija sreca…hvala Bogu sto nas je spojio sa vidovitom kosanom koja nas je podigla sa dna!

 5. Tasha1129

  Moja draga kosana mi uvek mnogo pomogne kada treba da se posavetujemo oko nekih malo vaznijih odluka u zivotu poput kupovine nekretnina ili selidbe iz nekog grada u drugi i slicno. Uvek je tu za razgovor.

 6. evica03

  za vidovitu kosanu sam cula preko sestre. Meni kad je bilo najpotrebnije, pozvala sam je i objasnila kakav problem imam. Bila je crna magija u pitanju, a kosana ju je skinula. Tu su problemi prestali

 7. Ratka938

  vidovita Kosana mi je dala savet da upisem neki fakultet koji ima veze sa novcem ili koji je na neki naci povezan sa njim. pratila sam njene savete i sada sam direktorka jedne filijale u banci. Kosana je sve to videla godinama unapred..

 8. Borislava Mihajlovic

  Vec sam usla u godine a mojoj udaji nije bilo ni traga. Sve veze su mi se brzo zavrsavale. Ljubavnom magijom Kosana mi je pomogla da pronadjem svoju ljubav i sudbinu.

 9. natasa33

  Posle bajalice koju si mi dala muz je poludeo za mnom, ovoliko ljubavi i neznosti i strasti nikad nisam osetila, a ne u mladjim godinama!

 10. Anita

  Ova zena je jedana koja zaista ima moc Dala sam mnogo Novca vidovnjacima trazila pomoc degod sam mogla potrosla sam svu svoju ustedjevinu od moji roditelja slucajno sam na kraju nasla gospodjo kosanu Preko jedne moje drugarica I za Samo 7 dana Moje muke su nestale vratila mi je onog za koga sam zivela preporucijem je svama .Anita Slovenija

  1. Danijela

   @anita Zivim u inozemstvu da li gospodja radi na daljinu posto vidim da ni vi niste?

   1. Anita

    @danijela Naravo, meni je pomogla, javila sam joj se preko vibera i uz pomoc slike sve mi je resila!

 11. Vasilije Zuric

  nakon sto mi je izradila talisman za srecu, sve je mi je krenulo ka boljem, i u poslu i u ljubavi.

 12. Mitar Mijodanic

  Gubio sam razum samo sam isao drugim zenama i pijo ali to me je cinilo nezadovoljnim ali jednostavno je bilo jace od mene, kuci su mi zena i deca a ja se sramotim. Kosana je bila moj spas i pronasao sam svoj mir zahvaljujuci njenim ritualima. Rekla mi je da je u pitanju vlaška magija koju mi je kum bacio i zeleo je da me unisti posto on nema ni kuceta ni maceta…

 13. Milos Ivanovic

  Najbolja preporuka, veliki profesionalac koja je pozrtvovana svom poslu. Imao sam problema sa crnom magijom i bio sam na ivici propasti, kosana je resila moj problem brzo i efikasno.

  1. Milic

   @milosivanovic Salem se sa gospodinom milosem, imao sam takodje iskustva sa crnom magijom i zivot mi je bio na ivici propasti, ali sve je prestalo zahvaljujuci ovoj zeni!

 14. Ivona

  Bjezala sam od svakog momka posle 3 mjeseca. Moja majka je primetila da to ne sluti na dobro i bila je ubjedjena da je u pitanju neka zavera. Kosana mi je procistila auru a ja sam vec 2 godine u srecnoj vezi, konacno ispunjena i zadovoljna

 15. Stojsici

  Bavimo se poljoprivredom i vec 3 godine nam nista ne rodi, ili nas unisti grad ili razni insekti i bolesti, ali sve redovno prskamo… Crnu magiju nam je bacio komsija, sto smo sumnjali al kosana je to i potvrdila, skinula je i zastitila nam je celu porodicu. Iz ove godine vratili smo sve silne gubitke, nikad rodnije nije bilo!

 16. stefan gavrilovicss

  njena majka je htela da nam unisti brak, sve sam ja to u dubini sebe znao ali kosana mi je sve otkrila i otvorila i meni i mojoj zeni oci. znam da je to njena majka ali shvatili smo i sama je priznala koje metode je koristila da nas rastavi, sad je konacno sve u redu

 17. Aleksandra Satara

  Nisam imala samopouzdanje i to me je kostalo dosta u zivotu. Kosana mi je dala amajliju a ja sam napravila balans u svom zivotu i vise za mene strah ne postoji. Dosta mi je bolje u zivotu jer vise nemam prepreke.

 18. Obradovic Natasa

  Zatvorila sam se u sebe i dovela do propasti, prestala sam da vodim racuna o sebi i svom zdravlju, drugarica je poslala kosani moju fotografiju i podatke a ja sam se ubrzo vratila u zivot. naravno to mi je rekla posle godinu dana a ja ovom prilikom zelim da vam se zahvalim!

Ostavite odgovor